Skrothandlare Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 34

Skrothandlare

Vi är skrothandlare i Eskilstuna

Vi finns i Stråssa, två mil norr om Lindesberg och arbetar som skrothandlare i Eskilstuna. Här tar vi emot metallskrot från industrier och företag, papper och plast från myndigheter, kommuner och organisationer. Vi tar även emot kablar som vi sedan rensar från plast och gummi och ser till så att kopparen och metallen kommer tillbaka till tillverkningen av nya kablar.

Vår skorthandel tar emot metallskrot från hela Eskilstuna, och vårt bolag är en miljövänlig återvinningshandel. Vår uppgift är att se till så att allt metallskrot som går att återvinna och papper och dylikt kommer tillbaka till tillverkningsindustrin så att det blir nytt material. Vi välkomnar skrot, papper, plast och gamla kablar och betalar för allt som går att återvinna.

Vi tar emot metallskrot

Vårt företag har funnits ända sedan 2008. Vi har stor kunskap om hur vi på ett miljvövänligt sätt kan återvinna metall, papper, plast och kablar. Det återvunna materialet kan sedan bli till nya kablar, elledningar, fälgar och vitvaror. På så sätt får tillverkningbolag, som behöver det, material att göra nya produkter av.

Kom till oss eller så hämtar vi

Ni kan komma med ert material till oss. Vi kan även hämta det ute hos er om ni föredrar det!

Genom att återvinna ert restavfall ser vi till tillsammans att sparar energi och resurser som vår planet förser oss med. Ju fler som återvinner desto större och positiv påverkan får vi på klimatet. Så bli miljövänliga ni med på ert företag, myndighet eller organisation och lämna allt slags skrot till oss!

Kontakta oss gärna så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er göra er av med ert skrot på ett miljövänligt sätt!

Nordic Metal Recycling AB


Odalsvägen 8
71177 Stråssa

016-201 60 34

[javascript protected email address]

556743-2363


Skrothandlare

Rivning


logo-image

Om Oss

Vårt företag handlar med metallskrot, river kablar och återvinner metaller – med stort fokus på miljö!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Nordic Metal Recycling AB

Org nr: 556743-2363
Odalsvägen 8
71177 Stråssa
Tel: 016-201 60 34

Hitta hit